Het anti-AGE-dieet

“Afvallen en gezonder worden zonder minder te eten is een onverwacht en opwindend resultaat van het onderzoek naar AGEs!” Prof. dr. Helen Vlassara

 

Bestel nu!

Het anti-AGE-dieet

Het anti-AGE-dieet is een evenwichtige, smakelijke en eenvoudige voedingswijze die je kunt combineren met elk ander gewenst dieet voor snelle en duurzame resultaten bij het afvallen.

 

Bestel nu!

Het anti-AGE-dieet

Het anti-AGE-dieet is wetenschappelijk getest. De resultaten bij proefpersonen: afvallen, buikvet verliezen, minder risico op welvaartszieken zoals diabetes en hart- en vaatziekten.

 

Bestel nu!

Het anti-AGE-dieet

Je kunt met het anti-AGE-dieet de hoeveelheid schadelijke AGEs in je lichaam binnen 2 tot 4 maanden terugbrengen tot een veilig niveau.

 

Bestel nu!

Het anti-AGE-dieet

“Het anti-AGE-dieet is de enige methode om van cellulitis af te komen.” Helen Vlassara

 

Bestel nu!

Het anti-AGE-dieet

“Tijdens het koken van ons eten creëren we zelf grote hoeveelheden schadelijke AGEs. Dit kan met enkele simpele maatregelen worden voorkomen.” Helen Vlassara.

 

Bestel nu!

AGEs zijn giftig en je krijgt ze dagelijks binnen

Advanced glycation end products ofwel AGEs zijn suikers die giftige verbindingen hebben gevormd met eiwitten en vetten. Moderne voeding staat er stijf van. Tijdens de bereiding thuis kan het gehalte nog verder oplopen. Vrijwel niemand heeft van AGEs gehoord, maar dat staat op het punt te veranderen: AGEs gaan de wereld van voeding en gezondheid op de kop zetten. Met baanbrekend onderzoek heeft prof. dr. Helen Vlassara aangetoond dat het verminderen van de AGEs die we via voeding binnenkrijgen, tot grote gezondheidswinst leidt.

 

Veilig te combineren met elk ander dieet

Iedereen kan de inname van AGEs eenvoudig terugbrengen naar een veilig niveau met de recepten en regels van het anti-AGE-dieet. Dit is niet de zoveelste dieet-hype, maar een wetenschappelijk geteste, evenwichtige voedingswijze die nergens botst met de algemeen geldende richtlijnen. Je kunt het anti-AGE-dieet zelfs combineren met elk ander dieet. Calorieën tellen en honger lijden zijn niet nodig. Vlassara: ‘Afvallen en gezonder worden zonder minder te eten is een onverwacht en opwindend resultaat van ons onderzoek naar AGEs!’

 

Het anti-AGE-dieet voorkomt of verbetert:

* Overgewicht, met name buikvet
* Diabetes
* Hart- en vaatziekten
* De ziekte van Alzheimer
* Rimpels en ouderdomsvlekken
* Versnelde veroudering
* En nog veel meer